Hatha Yoga

bagan24

Hatha Yoga is een fysieke variant binnen de yogatraditie. Een Hatha Yogales bestaat voor een belangrijk deel uit de beoefening van lichaamshoudingen (asana’s) en ademhalingstechnieken (pranayama). Daarnaast worden er meditatie- en ontspannings-oefeningen gegeven.

In het beoefenen van Yoga staat verbinden centraal: de verbinding met je eigen ware natuur en de verbinding met de levenskracht die door alles heen stroomt.  Yoga biedt het gereedschap om wakker te zijn in het moment, in echt contact met je lichaam, je gedachten en emoties, en je diepste potentieel.

In een Hatha Yogales ontwikkel je souplesse en kracht en leer je je diep te ontspannen,  hetgeen de gezondheid ten goede komt en een gevoel van innerlijke vrede bevordert.

Iedereen kan Yoga beoefenen!

Ik ben Hatha-yogadocent sinds 1992 en specialiseerde mij in Zwangerschapsyoga, Postnatale Yoga en Yoga voor Kinderen. Als lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland heb ik een bijscholingsverplichting. Jaarlijks volg ik bijscholingen om mijn vakkennis uit te breiden en te verdiepen. Het meest recente intensieve bijscholingsjaar betrof Adem en Ontspanningstherapie (methode van Dixhoorn). Momenteel volg ik bij van Dixhoorn de opleiding tot Adem en Ontspanningstherapeut.

De vrijdagavond lessen worden gegeven in de Body & Mind Ruimte van Functionele Training Baarn, Schoolstraat 53 C, 3742 CD Baarn.

Een proefles is altijd gratis en vrijblijvend.

Vrijdagavond:

Van 18.30-19.45 uur en van 20.00-21.15 uur: Hatha Yoga

Data tweede termijn 2022: 26 augustus/2, 9, 16, 23, 30 september/7, 14, 21 oktober/4, 11, 18, 25 november/2, 16 december 2022.

Termijnbedrag: 15 lessen voor € 165,00.

De Hatha Yoga lessen worden gegeven in twee termijnen: de eerste termijn is tussen de  kerstvakantie en de zomervakantie, de tweede termijn is tussen de zomervakantie en de kerstvakantie. Betalen geschiedt per termijn, het termijnbedrag is op basis van het les tarief voor volwassenen van € 11,00.

Woensdagochtend:

Van 9.00-10.15 uur: Hatha Yoga bij Yoga Today in Weesp.

Voor informatie over de lessen in Weesp verwijs ik met plezier door naar http://www.yogatoday.nl

Kappa v3