Ouder-Kind Yoga

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de workshop Ouder-Kind Yoga is alles gericht op samen ontdekken, aandacht geven en bewust worden. Met lichtheid en plezier! Ouder-Kind Yoga is als een ontdekkingsreis, die je in samenspel maakt: jullie lichaam is het voertuig, adem is de motor en met jullie fantasie komen jullie overal! Een reis van beweging naar stilte, van buiten naar binnen. Samen met je kind.

Voor wie?

Kinderen tussen de zes en twaalf jaar, met hun vader, moeder of verzorger.

Nieuw in 2021: Er zijn enkele workshops in het voorjaar voor kinderen van vier en vijf jaar, met hun vader, moeder of verzorger.

Wat gaan we doen?

Yoga-houdingen binnen een thema of een verhaal; masseren; visualiseren en mediteren; ontspannen… en meer!

Hoe werkt het?

Eén à twee keer per maand is er op zondagochtend een workshop Ouder-Kind Yoga van anderhalf uur.  Als ouder kom je met één kind (volgende maand wellicht met je andere kind?). Er is, als gevolg van de huidige Corona-regels, plaats voor vier ouders en vier kinderen. Je kunt jou en je kind aanmelden door een mail te sturen naar mireilleverheijen@gmail.com  Dit kan tot één week vóór de workshop. Je ontvangt een bevestiging van deelname per email.Geplande data in de eerste helft van 2021:  24 januari/7 februari/7 en 21* maart/11 en 18* april/9 mei/6 juni/11 juli 2021

De met een * gemerkte data zijn speciaal voor kleuters (4 en 5 jaar)!

Tijd: 10.00-11.30 uur.

Locatie: Functionele Training Baarn, Schoolstraat 53C in Baarn.


Prijs: €22,50 per workshop voor jullie samen. De workshops zijn los te volgen.