Yoga Voor Kinderen

2016-03-04 19.35.00-2

Yoga voor Kinderen

Voor kinderen die van bewegen, dromen en verhalen houden en de stille plek van hun eigen wijsheid willen ontdekken. Yoga is als het maken van een verre, spannende reis. Je maakt van alles mee en ontdekt een heleboel: in je lichaam en in je hoofd, met je adem en met je stem… Je reist samen met anderen en toch ga je je eigen weg. En aan het einde van iedere les wijst yoga je de weg terug ‘naar huis’, naar het stille plekje binnen in je waar je rustig en helemaal jezelf kunt zijn. Samen met andere kinderen kun je wekelijks een uur lang yoga komen doen in Gezondheidscentrum Oosterstraat, Oosterstraat 1 te Baarn.

Kom ontdekken of yoga iets voor jou is!

Kinderen vertellen:

“Het is fijn om te ontspannen in zo’n sfeer als hier. Ik vind dat er leuk wordt lesgegeven”. (Ruben, 11 jaar)

“Ik vind yoga heel fijn, want voordat ik op yoga zat had ik altijd hoofdpijn. Yoga zorgt ervoor dat ik vervelende dingen vergeet. Ik ben heel erg blij dat ik op yoga zit”. (Floortje, 10 jaar)

“Ik heb me door yoga ook beter dingen leren voorstellen en dat is heel erg handig voor op school, bijvoorbeeld bij rekenen”. (Louise, 11 jaar)

“Wat ik fijn vind aan yoga: De rust bij jezelf en de anderen bij de oefeningen; het zijn ontspannende oefeningen; de sfeer die er is”. (Naomi, 11 jaar)

De data voor de Kinderyoga-lessen na de zomervakantie 2020 zijn nog niet bekend.

Nieuwkomers kunnen een eerste les kosteloos en vrijblijvend meedoen!

Yoga voor Tieners

Hou je van bewegen en wil je zowel kracht als lenigheid ontwikkelen?

Wil je meer zelfvertrouwen ontwikkelen en leren hoe je je diep ontspannen kunt?

Wil je de stille plek van je eigen wijsheid ontdekken, zodat je moedig je eigen weg kunt vinden in de vaak verwarrende periode tussen kindertijd en volwassenheid?

Ben je tussen de twaalf en zestien jaar?

Ja? Kom dan ontdekken of yoga iets voor jou is!

De data voor de Tieneryoga-lessen na de zomervakantie 2020 zijn nog niet bekend.

Nieuwkomers kunnen een eerste les kosteloos en vrijblijvend meedoen!

flickr_8530flickr_8457